Minovici Medical Development

Inovând industria medicală de generații întregi.
Bunăstarea dumneavoastră este prioritatea noastră principală
Inovarea industriei medicale

Se poate distinge o tradiție a inovației care durează de peste un secol în România, prin familia Minovici, care trece acum printr-o nouă etapă, menită să crească recunoașterea competenței și a contribuției decisive la practicarea medicinei profesionale.

Descendent al fraților Minovici, recunoscuți la nivel mondial pentru calitatea inovațiilor în medicina legală, Ștefan A. Minovici este artizanul Minovici Medical Development, un proiect menit să faciliteze într-un mod decisiv întâlnirea dintre tehnologie și asistența medicală.

Cu o experiență remarcabilă de peste cincisprezece ani și o cunoaștere în domeniul medical, Ștefan A. Minovici, transformă conceptul de medicină și îl aduce la cele mai înalte standarde de eficiență: o platformă prin care serviciile medicale pot fi oferite online, unde distanța și efortul unei vizite sunt noțiuni care rămân în afara conceptului propus.

Solicitați o programare
DUCÂND MOȘTENIREA MINOVICI MAI DEPARTE.

Este un privilegiu și o mare onoare pentru mine să pot servi țara mea natală, dar și pe cea de adopție, prin fuziunea a două sisteme de sănătate prin intermediul platformei Minovici Medical Development. Principala noastră preocupare este de a aduce beneficii suplimentare pacienților care solicită opinii în ceea ce privește starea lor medicală, alături de a contribui la îmbunătățirea sistemului actual de sănătate. Din acest motiv, MMD a creat prima platformă de telemedicină SUA-România, un proiect care onorează memoria fondatorilor medicinei moderne din România, Nicolae, Ștefan și Mina Minovici. Acesta reprezintă viitorul sistemelor de sănătate din întreaga lume, în condițiile în care omenirea se luptă cu pandemii, crize globale, războaie, care în unele cazuri limitează grav accesul la medici sau spitale sau chiar mai rău. Vă rugăm să vă alăturați nouă și să explorați un mod special și semnificativ de a vă îmbunătăți sănătatea printr-o opinie americană și un plus de liniște sufletească.

Stefan A. Minovici Fondator MMD
Platforma de telemedicină Minovici Medical Development

Telemedicina înseamnă acces accelerat la consultații medicale, indiferent de distanța dintre medic și pacient (în cazul MMD, puntea de comunicare fiind stabilită între SUA și România). Obiectivele telemedicinei sunt facilitarea îngrijirii pacientului, oferirea posibilității unui consult medical atunci când este necesar și creșterea rezultatelor tratamentelor medicale.

Utilizând cele mai recente progrese în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, aceasta aduce împreună medici și pacienți aflați în locuri diferite. Cu ajutorul practicilor moderne de comunicare, medicii pot consulta, trata și monitoriza pacienții la distanță, fără a compromite standardele de asistență medicală.

Odată cu punerea la dispoziție a unei platforme de telemedicină extrem de intuitivă, ușor de operat și accesat (necesită doar conexiune la internet), cum este MMD, pentru persoanele cu diverse afecțiuni, România se înscrie în sumarul statelor cu acces la un tip de servicii medicale care reușește să parcurgă în timp record drumul de la pionierat la progres științific.

Dezvoltarea Medicală Minovici Programul de trimitere a pacienților

Ne ocupăm de nevoile dumneavoastră și intervenim pentru a vă ajuta și găsim soluții pentru orice aspect auxiliar al tratamentelor de care aveți nevoie. Minovici Medical Development a fost gândit pentru a vă favoriza sănătatea și confortul. Beneficiile ar putea fi obținute acum prin eforturi minime, dar cu eficiență maximă.

DIAGNOSTIC / A DOUA OPINIE
A doua opinie medicală curată de la cei mai buni medici din SUA

MMD oferă clienților săi asistență pentru a ajunge la unii dintre cei mai renumiți medici specialiști din lume pentru a stabili cele mai fiabile diagnostice, a doua opinie și recomandări de tratament.

VIZE / LOGISTICĂ
Asistență la obținerea vizei și concierge logistic

Având în vedere că un pacient are nevoie de tratament în SUA, MMD oferă servicii de concierge pentru cazare și transport, precum și asistență în procesul de obținere a unei vize din motive medicale sau umanitare.

TRATAMENT / RECUPERARE
Tarife de servicii unice, exclusiv pentru pacienții MMD.

Tarifele sunt calculate pe baza diagnosticului, a celei de-a doua opinii, a planurilor de tratament și a diverselor alte recomandări ale Consiliului Internațional al Medicilor de la Mount Sinai.

Sunteți interesat de o a doua opinie? Solicitați o programare

Minovici Medical Development

Ia legătura cu noi

Ne ridicăm la nevoile dumneavoastră și intervenim pentru a vă ajuta și găsim soluții pentru orice aspect auxiliar al tratamentului (tratamentelor) de care aveți nevoie. Minovici Medical Development a fost gândit pentru a vă favoriza sănătatea și confortul. Beneficiile ar putea fi acum obținute prin eforturi minime, dar cu eficiență maximă.

Telefon

US: + 1 (212) 668-0300

Interesat în asigurarea MMD-CIGNA? Vă rugăm trimiteți un mesaj acum